Adoptere en katt fra Kattens Vern

Det innleveres hvert år rundt et par hundre katter til Kattens Vern i Bergen, og de aller fleste av dem er katter som har levd et liv i hjemløshet. Kattens Vern har til enhver tid inne 25 - 50 katter fordelt på fosterhjem og matstasjoner.

HVILKE KATT?

Vi har langhårete katter, korthårede katter, rolige katter, aktive katter, katter som liker å ligge på fanget, barnevennlige katter, innekatter, Katter som elsker å jakte, ekstremt kosete katter og noen sære katter.

Ta kontakt på telefon for avtale om å se på kattene våre, eller besøk vårt hjelpesenter i Fjellsdalen 1 på Bønes i åpningstiden.

Vi er tilgjengelig på telefon formiddag/ettermiddag hele uken og også helger. Noen ganger kan det være svært travelt for oss, om det er spesielt viktige saker som haster, send en sms og vi tar kontakt.

Da vi er en frivillig organisasjon som ikke får offentlig støtte ser vi oss nødt til å ta et gebyr på kattene, dette for å kunne fortsette vårt arbeid for dyrene.

Besøk vårt hjelpesenter i Fjellsdalen 1 på Bønes. (inngang B) Etasjen over Dyrlegevakten.

Åpningstider:

Mandag - Torsdag 17.00 - 19.30

Lørdag: 13.00 - 16.00

Fredag og Søndag stengt.

Priser:

- Kattunge - veterinærundersøkt og vaksinert : 1190,-

- Voksen hannkatt - kastrert, chipmerket, veterinærundersøkt og vaksinert: Kr 1490,-

- Voksen hunnkatt - sterilisert, chipmerket, veterinærundersøkt og vaksinert: Kr 1490,-

Inkludert i prisen følger det med 2 flotte valgfrie halsbånd med navnetube i rustfritt stål, og en gøy leke.

-Obs! Vi har ikke kortterminal på senteret. Det kreves derfor kontant betaling.

10 gode grunner til å velge katt fra Kattens Vern.

1. En katt fra Kattens Vern er en "overskuddskatt", den er til overs og mangler et hjem. Den setter derfor ekstra stor pris på å få et godt hjem.

2. Gebyret du betaler for en katt hos KV er langt lavere enn hva du selv måtte betalt til veterinær for å få katten kastrert/sterilisert og ID-merket.

3. Kattens Vern formidler katter som er behandlet orm, ID- merket og kastrert/sterilisert.

4. til en hver tid har vi mange katter for adopsjon. Vi har mange flotte personligheter og sjansen for at du skal finne akkurat hva du ønsker er stor.

5. Når du får katt fra KV er du med på å hjelpe de mange tusen hjemløse kattene i Norge. Du hjelper en av dem, og vi får en ledig plass til en som sårt trenger det.

6. Når du kjøper katt fra KV støtter du samtidig KV sitt øvrige arbeid for nødstilte katter.

7. En katt fra KV har ofte vært gjennom en del - det er en klok og erfaren katt som vil inspirere deg via sin visdom og livslyst.

8. Velger du katt fra KV vil det ikke bare styrke din egen forståelse for hvilket fantastisk dyr katten er, også dine barn, venner og familie vil få forståelse for hvor viktig det er å hjelpe de hjemløse kattene i landet.

9. Det kan ikke understrekes nok, en katt fra KV er en "overskuddskatt", den mangler et hjem og den er din nye venn.

10. Velger du en katt fra KV kan du alltid ta kontakt for veiledning og råd - vi har lang erfaring.

     -VI ØNSKER HJERTELIG VELKOMMEN TIL KATTENS VERN!